Kerstconcert

Op zondag 18 december geeft muziekvereniging Vlijt en Volharding een kerstconcert in de kerk te Heumen. Dit kerstconcert wordt samen georganiseerd met het Tiels Vocaal Esemble uit Tiel. Onze nieuwe dirigent Theo Bindels kent dit koor vanuit zijn dirigentschap van Harmonie KTVM uit Tiel.

Dit koor is opgericht in 2005 toen dirigent Ben Middeldorp een aantal mensen op persoonlijke titel uitnodigde om mee te doen aan een kwaliteitskoor. De meeste zangeressen en zangers hebben kort of langere tijd muzikale scholing genoten en zingen naast TVE ook in andere verbanden. Je kunt niet zomaar lid worden van dit koor. Daarvoor moet je gevraagd worden door de dirigent. Kortom we mogen zang technisch wel wat verwachten van dit koor. Kijk voor meer informatie op de website van TVE.

Vlijt en Volharding heeft ook in 2014 samen met dit koor het kerstconcert verzorgd.

Het programma bestaat deze keer niet alleen uit de bekende traditionele kerstliederen (hoewel die soms wel herkenbaar zijn in de muziek). Er zullen afwisselend door TVE en Vlijt en Volharding muziekstukken worden uitgevoerd. Ook zal er een gezamenlijk optreden zijn. Een hele uitdaging omdat Tiel en Heumen ver uit elkaar liggen en gezamenlijk repeteren niet op de agenda staat. U bent van harte welkom voor deze unieke samenwerking.

Het kerstconcert vindt plaats op zondagavond 18 december en begint om 19.00 uur. U kunt vanaf 18.45 uur terecht in de kerk.

Programma

Christmas festival – Anderson
Samenzang – kerstlied uit Christmas in Europe
Koor 3x
La Morisque
Serenade – Bourgeois
Highlights from Brave
Koor 3x
French Christmas – R.v.d.Velde
Mary’s boychild
Koor 2x
Samenzang – kerstlied uit Christmas in Europe
Oblivion – A.Piazolla – sopraansax solo
Gabriella’s sang ensemble met koor
We wish you a merry Christmas……………
Joy

Terug naar Nieuws