KERST CONCERT V&V


Zondag 22 december 2019 zal muziekvereniging Vlijt en Volharding uit Heumen haar jaarlijkse kerstconcert concert geven. Dit jaar in verenigingsgebouw Terp. We mogen terug kijken op een prachtig jubileum jaar met op 12 oktober het hoogtepunt met ons jubileumconcert Spacecake in Maldesteijn en de afterparty in Terp met coverband The DoMu Brothers.

We hebben ervoor gekozen ons 125 jarig bestaan in stijl af te sluiten. Samen met zanggroep La Quatri uit Milsbeek brengen we u een gevarieerd programma met enkele concertwerken die we ook gespeeld hebben tijdens ons jubileumconcert, natuurlijk kerstmuziek en ook samenzang. In 1994 als kwartet begonnen, is La Quatri anno 2019 een zanggroep van meerdere dames. De roots van La Quatri liggen in Milsbeek. Naast de organisatie van het jaarlijkse sfeervolle kerstconcert in Milsbeek, treedt La Quatri geregeld op bij concerten.

Muziekvereniging Vlijt en Volharding o.l.v. Theo Bindels nodigt ook mensen uit die graag samen met ons muziek willen maken. Kom eens luisteren of dit ook iets voor u is. Dat mag ook op onze repetitieavonden in ons eigen gebouw achter verenigingsgebouw Terp. We repeteren elke dinsdag van 19.45 uur tot 22.00 uur, waarna er nog gelegenheid is om gezellig na te praten. We kunnen in elke sectie, maar met name slagwerk en hoorns aanvulling gebruiken. U bent van harte welkom, na afloop is er gelegenheid gezellig na te borrelen.

Aanvang 19.30 uur, verenigingsgebouw Terp te Heumen, toegang is gratis.

Zie flyer flyer

Terug naar Nieuws