MUZIKALE AFTRAP 125 JARIG JUBILEUM V&V


Op dinsdagavond 9 juli heeft muziekvereniging Vlijt en Volharding haar jubileumjaar muzikaal afgetrapt. Dit zal gebeurde met een kort buitenconcertje waarbij tevens de Space Shuttle (reclamezuil) is onthuld. Vanaf begn september zullen ook de entreekaartjes a 12,50 Euro beschikbaar komen. Houdt ons berichtgeving in de gaten waar deze te verkrijgen zijn, want vol is vol. Sowieso natuurlijk via de leden van Vlijt en Volharding!

Bekijk de bericht

JUBILEUMCONCERT "SPACECAKE"


Reserveer dus alvast 12 oktober 2019 in uw agenda.........Jubileum concert Vlijt en Volharding i.v.m. 125-jarig bestaan !! Muziekspectacel Spacecake in theater Maldenstein te Malden aanvang 20.00 uur. Na afloop is er rond 22.00 uur een geweldige jubileumparty m.m.v. coverband The DoMu Brothers in Terp te Heumen. Uw entreebewijs is tevens een vervoersbewijs voor de Spacebus. Dit mag u niet missen. Houdt onze website in de gaten voor de start van de kaart verkoop.

Bekijk de advertentie

en actuele persbericht


DANK VOOR STEUN VLIJT EN VOLHARDING MET DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE


Muziekvereniging Vlijt en Volharding onlangs mee gedaan aan de Rabo Clubkas Campagne. Rabobank Rijk van steunt net als vorig jaar het bloeiende verenigingsleven in de regio. Een welkome aanvulling voor al die verenigingen die helaas door het subsidiebeleid van de gemeenten in de kou zijn komen te staan.
Alle leden van de Rabobank konden tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op hun favoriete club/vereniging. Ook in 2020 zal dit weer mogelijk zijn. Raadzaam dan ook als u een Rabo rekeninghouder bent om ook lid te worden (dit is geheel gratis). Dan kunt u ook in de toekomst meedoen aan deze sponsor actie en uw favoriete vereniging steunen.
Inmiddels is de uitslag voor dit jaar bekend. Muziekvereniging Vlijt en Volharding heeft 157 stemmen gekregen en kan dankzij de daardoor te ontvangen bijdrage van 1.213,22 Euro haar dit jaar te vieren 125-jarig jubileum de glans geven die het verdient. Vlijt en Volharding dankt dan ook alle stemmers die een stem hebben uitgebracht en natuurlijk ook de organisatie van deze campagne.
Het is een mooie ondersteuning net voor de aftrap van het 125-jarig jubileum dat gevierd zal worden met een jubileumconcert genaamd (SPACE CAKE) op 12 oktober 2019 in Maldensteijn met daarna een afterparty in Terp te Heumen. Kaarten voor dit jubileumconcert zullen vanaf begin juli in de verkoop komen. Let wel wees er snel bij, want vol is vol. Deze entree kaart geeft tevens recht op vervoer naar Malden en terug naar Heumen met de speciale Spaceshuttle (bus). Houdt de komende tijd de media in de gaten!

Nieuwsarchief
In april 2017 hebben we de inhuldiging van de keizer van het St. Georgiusgilde in Heumen opgeluisterd

Bekijk het filmpje

    Kerstconcert 2018 op 15 december 2018

    Muziek dansspektakel op 28 april 2018.

    Kerstconcert 2017 op 17 december 2017.

    vakantieconcert op zondag 2 juli 2017.

    Vlijt en Volharding organiseerde op 26 maart 2017 een Lenteconcert

    Kerstmuziek mmv Koor uit Tiel op 18 december 2016

    Halloween concert op 4 november was een groot succes

    Vakantieconcert op zondag 3 juli 2016

    Uitwisselingsconcert in Haps zaterdag 9 april

    Kerstmuziek op 20 december 2015

    afscheid voorzitter en bestuurslid (vacatures !)

    Vakantieconcert op 5 juli 2015

    Oud ijzer-actie op 18 april

    Kerstconcert samen met TVE Tiel

    Theo Bindels nieuwe dirigent

    Regiodiek: "Vlijt en Volharding hangt uniform aan de wilgen"

    Afscheid dirigent Jos Custers

    Play Inn 24 maart 2013

    Hollandse Spelen groot succes