MUZIKALE AFTRAP 125 JARIG JUBILEUM V&V


Op dinsdagavond 9 juli 2019 heeft muziekvereniging Vlijt en Volharding haar jubileumjaar muzikaal afgetrapt. Dit gebeurde met een kort buitenconcertje waarbij tevens de Space Shuttle (reclamezuil) is onthuld. Bekijk ook het volgende persbericht


KAARTVERKOOP JUBILEUMCONCERT “SPACECAKE”


Vanaf 3 september 2019 zullen de entreekaartjes a 12,50 Euro beschikbaar komen. De verkoop geschiedt op de dinsdagavond tussen 18.45 uur en 19.30 uur bij de bar in Terp. De kaarten zijn natuurlijk ook via leden van Vlijt en Volharding te bestellen (zolang de voorraad strekt) ! Zodra de kaarten op zijn, zullen wij dit melden.

Zie de flyer


KAARTEN ALLEEN IN VOORVERKOOP VERKRIJGBAAR !JUBILEUMCONCERT "SPACECAKE" 12 oktober 2019


Reserveer dus alvast 12 oktober 2019 in uw agenda.........Jubileum concert Vlijt en Volharding i.v.m. 125-jarig bestaan !! Muziekspectacel Spacecake in theater Maldenstein te Malden aanvang 20.00 uur. Na afloop is er om 22.30 uur een geweldige jubileumparty m.m.v. coverband The DoMu Brothers in Terp te Heumen. Uw entreebewijs is tevens een vervoersbewijs voor de Spacebus. Dit mag u niet missen.

Wij danken alvast al onze sponsors die dit mede mogelijk maken (zie ook op 12 oktober ons jubileumboekje). Met name dank aan het Prins Bernhard cultuurfonds voor hun gulle bijdrage voor het concert en verdere versterking van de vereniging.

Bekijk het actuele persbericht


DANK VOOR STEUN VLIJT EN VOLHARDING MET DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE


Muziekvereniging Vlijt en Volharding heeft mee gedaan aan de Rabo Clubkas Campagne. Rabobank Rijk van steunt net als vorig jaar het bloeiende verenigingsleven in de regio. Een welkome aanvulling voor al die verenigingen die helaas door het subsidiebeleid van de gemeenten in de kou zijn komen te staan.
Alle leden van de Rabobank konden tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op hun favoriete club/vereniging. Ook in 2020 zal dit weer mogelijk zijn. Raadzaam dan ook als u een Rabo rekeninghouder bent om ook lid te worden (dit is geheel gratis). Dan kunt u ook in de toekomst meedoen aan deze sponsor actie en uw favoriete vereniging steunen.
Inmiddels is de uitslag voor dit jaar bekend. Muziekvereniging Vlijt en Volharding heeft 157 stemmen gekregen en kan dankzij de daardoor te ontvangen bijdrage van 1.213,22 Euro haar dit jaar te vieren 125-jarig jubileum de glans geven die het verdient. Vlijt en Volharding dankt dan ook alle stemmers die een stem hebben uitgebracht en natuurlijk ook de organisatie van deze campagne.
Het is een mooie ondersteuning net voor de aftrap van het 125-jarig jubileum dat gevierd zal worden met een jubileumconcert genaamd (SPACE CAKE) op 12 oktober 2019 in Maldensteijn met daarna een afterparty in Terp te Heumen. Kaarten voor dit jubileumconcert zullen vanaf begin juli in de verkoop komen. Let wel wees er snel bij, want vol is vol. Deze entree kaart geeft tevens recht op vervoer naar Malden en terug naar Heumen met de speciale Spaceshuttle (bus). Houdt de komende tijd de media in de gaten!

Nieuwsarchief
In april 2017 hebben we de inhuldiging van de keizer van het St. Georgiusgilde in Heumen opgeluisterd

Bekijk het filmpje

    Kerstconcert 2018 op 15 december 2018

    Muziek dansspektakel op 28 april 2018.

    Kerstconcert 2017 op 17 december 2017.

    vakantieconcert op zondag 2 juli 2017.

    Vlijt en Volharding organiseerde op 26 maart 2017 een Lenteconcert

    Kerstmuziek mmv Koor uit Tiel op 18 december 2016

    Halloween concert op 4 november was een groot succes

    Vakantieconcert op zondag 3 juli 2016

    Uitwisselingsconcert in Haps zaterdag 9 april

    Kerstmuziek op 20 december 2015

    afscheid voorzitter en bestuurslid (vacatures !)

    Vakantieconcert op 5 juli 2015

    Oud ijzer-actie op 18 april

    Kerstconcert samen met TVE Tiel

    Theo Bindels nieuwe dirigent

    Regiodiek: "Vlijt en Volharding hangt uniform aan de wilgen"

    Afscheid dirigent Jos Custers

    Play Inn 24 maart 2013

    Hollandse Spelen groot succes