NIEUWE DIRIGENT MARJOLIJN VAN DER LEE

We waren vanwege het feit dat Theo Bindels halverwege dit jaar is gestopt (genieten van pensioen) als dirigent van Vlijt en Volharding op zoek naar een nieuwe dirigent en zijn er ingeslaagd een opvolgster te vinden in de persoon van Marjolijn van der Lee. We bedanken Theo Jetten dat hij in de tussenliggende periode de honneurs heeft waargenomen. Zie voor meer informatie dirigentvenv

PETER VERHOEVEN NIEUWE VOORZITTER VLIJT EN VOLHARDING

Peter Verhoeven is per 5 oktober 2021 door de leden van muziekvereniging Vlijt en Volharding gekozen als voorzitter. Hij is geen onbekende in dit bestuur. In de periode vanaf 1983 tot 2015 heeft hij ook een aantal periodes in het bestuur gezeten. Eerst als penningmeester en later ook als voorzitter. Nu hij met pre-pensioen is gegaan heeft hij weer meer tijd beschikbaar en heeft hij besloten om de vacature die na zijn vertrek in 2015 is ontstaan, in te vullen. In deze tussentijd heeft Anita van Iperen deze functie als interim ingevuld gecombineerd met haar functie als secretaresse. Dit verdient een groot compliment.
Peter kan meteen samen met de sollicitatiecommissie aan de slag met de sollicitatieprocedure voor een nieuwe dirigent. Theo Bindels is onlangs gestopt en de sollicitatieprocedure loopt inmiddels. In november zullen een aantal kandidaten worden uitgenodigd voor een proefdirectie. We hopen eind van dit jaar een opvolger te kunnen presenteren. We kunnen daar in alle zorgvuldigheid de tijd voor nemen daar Theo Jetten (lid van onze vereniging) het dirigentschap tijdelijk waarneemt, waarvoor onze hartelijke dank.

OUD IJZER ACTIE VLIJT EN VOLHARDING 26 juni 2021!

Onze jaarlijkse oud ijzer actie gehouden op 26 juni jl. was weer een succes. Een mooie opbrengst van de collectie en veel ijzer. We zijn verwachtingsvol in afwachting van de excate opbrengst. Bij deze alvast bedankt voor uw medewerking.

Oud ijzer door het jaar heen. Het adres waar u door het jaar heen uw oud ijzer kwijt kunt is gewijzigd. U kunt dit voortaan afleveren op Bredeweg 2 in Heumen (Molenhoek). Voor u komt brengen graag eerst contact opnemen (06-43127175).

6 muzikale Workshops Mad Music

Vanaf begin okt organiseren wij als muziekvereniging Mad Music voor de kinderen van de Jorisschool. Het idee is kinderen in zes muziekworkshops kennis te laten maken met verschillende instrumenten en soorten muziek. De nadruk zal komen te liggen op de muziekbeleving en het zoveel mogelijk meedoen. We hebben hiervoor 6 verschillende docenten gevraagd (oa trompet/ saxofoon/tuba en trombone/ een operazangeres/een ‘kleinkunst’ docent en een slagwerkdocent. Een heel afwisselend programma dus.
Zegt het voort aan kinderen/kleinkinderen/buurkinderen enzv zodat we zoveel mogelijk aanmeldingen krijgen. Alle info staat ook in de nieuwsbrief van de school. Zie voor flyer flyer Mad Music


Nieuwsarchief
In april 2017 hebben we de inhuldiging van de keizer van het St. Georgiusgilde in Heumen opgeluisterd

Bekijk het filmpje

    Kerstconcert 2019 op 22 december 2019

    Jubileumconcert (125 jaar) op 12 oktober 2019

    Kerstconcert 2018 op 15 december 2018

    Muziek dansspektakel op 28 april 2018.

    Kerstconcert 2017 op 17 december 2017.

    vakantieconcert op zondag 2 juli 2017.

    Vlijt en Volharding organiseerde op 26 maart 2017 een Lenteconcert

    Kerstmuziek mmv Koor uit Tiel op 18 december 2016

    Halloween concert op 4 november was een groot succes

    Vakantieconcert op zondag 3 juli 2016

    Uitwisselingsconcert in Haps zaterdag 9 april

    Kerstmuziek op 20 december 2015

    afscheid voorzitter en bestuurslid (vacatures !)

    Vakantieconcert op 5 juli 2015

    Oud ijzer-actie op 18 april

    Kerstconcert samen met TVE Tiel

    Theo Bindels nieuwe dirigent

    Regiodiek: "Vlijt en Volharding hangt uniform aan de wilgen"

    Afscheid dirigent Jos Custers

    Play Inn 24 maart 2013

    Hollandse Spelen groot succes