STEUN VLIJT EN VOLHARDING MET DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE


Net als voorgaande jaren komt de Rabobank in mei met de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank verdeelt een groot geldbedrag (in voorgaande jaren was dit ruim 250.000,- Euro) onder alle deelnemende verenigingen in het Rijk van Nijmegen. Dit kan voor Vlijt en Volharding dus een schitterend bedrag opleveren! De stemperiode is van 5 september 2022 t/m 27 september 2022

Daarbij hebben we wel jouw hulp nodig. Voldoe jij aan onderstaande voorwaarden, of ken jij iemand bij wie dit het geval is? Dan kun jij Vlijt en Volharding geheel vrijblijvend steunen!

- Rekeninghouder bij de Rabobank
- Woonachtig in het Rijk van Nijmegen
- 18 jaar of ouder

Als je een rekening hebt bij de Rabobank, kun je geheel vrijblijvend lid worden. Als lid krijg je in de stemperiode (medio mei) drie stemmen te verdelen. Jij kunt Vlijt en Volharding dus heel goed helpen aan een mooi steuntje in de rug. Ook je ouders, oma, tante en neefjes kunnen hun stem op Vlijt en Volharding uitbrengen. Het gehele eindbedrag komt ten goede aan de opleiding van onze vereniging.

Om mee te doen aan de Rabobank clubkascampagne, moet je dus lid zijn van de Rabo. Lid worden is helemaal gratis! Zie ook flyer


VAKANTIECONCERT 3 juli 2022

Het vakantieconcert werd gehouden op zondag 3 juli 2022. Ons volgende concert is waarschijnlijk op zaterdag 5 november in Groesbeek. Uitwisseling met fanfare Wilhelmina.

NIEUWE DIRIGENT MARJOLIJN VAN DER LEE

We waren vanwege het feit dat Theo Bindels halverwege 2021 is gestopt (genieten van pensioen) als dirigent van Vlijt en Volharding op zoek naar een nieuwe dirigent en zijn er ingeslaagd een opvolgster te vinden in de persoon van Marjolijn van der Lee. We bedanken Theo Jetten dat hij in de tussenliggende periode de honneurs heeft waargenomen. Zie voor meer informatie dirigentvenv

MUZIEKLESSEN BIJ VLIJT EN VOLHARDING

De muziekopleiding (lessen en jeugdorkest) worden door Vlijt en Volharding in samenwerking met de basisschool en onze nieuwe dirigente georganiseerd. De lessen worden gegeven in ons eigen gebouw in Heumen. De eerste leerlingen zijn op 18 januari met hun les gestart. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Emmy Bouwman, 06-55721269 emmy.venv@gmail.com Zie voor meer informatie flyer les en info les

PETER VERHOEVEN NIEUWE VOORZITTER VLIJT EN VOLHARDING

Peter Verhoeven is per 5 oktober 2021 door de leden van muziekvereniging Vlijt en Volharding gekozen als voorzitter. Hij is geen onbekende in dit bestuur. In de periode vanaf 1983 tot 2015 heeft hij ook een aantal periodes in het bestuur gezeten. Eerst als penningmeester en later ook als voorzitter. Nu hij met pre-pensioen is gegaan heeft hij weer meer tijd beschikbaar en heeft hij besloten om de vacature die na zijn vertrek in 2015 is ontstaan, in te vullen. In deze tussentijd heeft Anita van Iperen deze functie als interim ingevuld gecombineerd met haar functie als secretaresse. Dit verdient een groot compliment.
Peter kan meteen samen met de sollicitatiecommissie aan de slag met de sollicitatieprocedure voor een nieuwe dirigent. Theo Bindels is onlangs gestopt en de sollicitatieprocedure loopt inmiddels. In november zullen een aantal kandidaten worden uitgenodigd voor een proefdirectie. We hopen eind van dit jaar een opvolger te kunnen presenteren. We kunnen daar in alle zorgvuldigheid de tijd voor nemen daar Theo Jetten (lid van onze vereniging) het dirigentschap tijdelijk waarneemt, waarvoor onze hartelijke dank.

OUD IJZER ACTIE VLIJT EN VOLHARDING

Onze jaarlijkse oud ijzer actie werd gehouden op 23 april 2022. was weer een succes. Een mooie opbrengst van de collectie en veel ijzer. We zijn verwachtingsvol in afwachting van de excate opbrengst. Bij deze alvast bedankt voor uw medewerking.

We hopen ook in 2023 weer het ijzer bij u te kunnen ophalen. Dit is volgend jaar op 22 april. Oud ijzer door het jaar heen. Het adres waar u door het jaar heen uw oud ijzer kwijt kunt is gewijzigd. U kunt dit voortaan afleveren op Bredeweg 2 in Heumen (Molenhoek). Voor u komt brengen graag eerst contact opnemen (06-43127175).
Bekijk voor informatie toch maar even de folderNieuwsarchief
    Vakantieconcert 2022 op 3 juli 2022

    Voorjaarsconcert 2022 op 9 april 2022

    Kerstconcert 2019 op 22 december 2019

    Jubileumconcert (125 jaar) op 12 oktober 2019

    Kerstconcert 2018 op 15 december 2018

    Muziek dansspektakel op 28 april 2018.

    Kerstconcert 2017 op 17 december 2017.

    vakantieconcert op zondag 2 juli 2017.

In april 2017 hebben we de inhuldiging van de keizer van het St. Georgiusgilde in Heumen opgeluisterd

Bekijk het filmpje

    Vlijt en Volharding organiseerde op 26 maart 2017 een Lenteconcert

    Kerstmuziek mmv Koor uit Tiel op 18 december 2016

    Halloween concert op 4 november was een groot succes

    Vakantieconcert op zondag 3 juli 2016

    Uitwisselingsconcert in Haps zaterdag 9 april

    Kerstmuziek op 20 december 2015

    afscheid voorzitter en bestuurslid (vacatures !)

    Vakantieconcert op 5 juli 2015

    Oud ijzer-actie op 18 april

    Kerstconcert samen met TVE Tiel

    Theo Bindels nieuwe dirigent

    Regiodiek: "Vlijt en Volharding hangt uniform aan de wilgen"

    Afscheid dirigent Jos Custers

    Play Inn 24 maart 2013

    Hollandse Spelen groot succes