Oud ijzer-actie op 16 april 2016

Vlijt en Volharding uit Heumen houdt op zaterdag 16 april 2016 a.s. wederom zijn jaarlijks terugkerende oud ijzeractie. We zullen in het dorp Heumen het oud ijzer huis aan huis komen ophalen met onze leden. De actie vindt plaats vanaf 13.00 uur. Zet het ijzer dat bestemd is voor Vlijt en Volharding niet aan de straat, anders zijn anderen ons reeds voor.

In deze tijden wordt deze actie voor ons steeds belangrijker! De overheid trekt zich op veel fronten terug, zo ook de subsidies voor cultuur waar wij als vereniging onder vallen. Het is ons deze middag dan ook niet alleen te doen om het oude ijzer; tijdens de actie zullen er ook mensen rondlopen met een collectebus waarin u vrijwillig een geldelijke bijdrage kunt doen. De opbrengst van deze dag zullen wij gebruiken voor onze instrumenten en wat verder op ons pad komt dat nodig is.

De Heumense-Molenhoek zal ook worden aangedaan. Inwoners aldaar krijgen een folder in de bus waarop informatie staat waarop zij hun ijzer van te voren kunnen aanmelden, zodat wij dat in de ochtend kunnen afhalen.

Meer informatie? Zie de folder

Terug naar Nieuws