Jaarlijkse Play Inn gemeente Heumen

Op 24 maart 2013 organiseren de vier muziekverenigingen uit de gemeente Heumen hun traditionele Play Inn. Dit jaar gaat die gehouden worden in het Verenigingsgebouw te Overasselt. Deze Play Inn staat vooral in het teken van het beter leren kennen en bespelen van je instrument en de ervaring opdoen om in een groot orkest te spelen.

In drie workshops zal aandacht worden besteed aan de verschillende instrumenten, te weten: houtinstrumenten, koperinstrumenten en slagwerk. In het middaggedeelte wordt een groot orkest gevormd (ongeveer 70 personen) van de verschillende instrumentgroepen, waarin de apart geoefende stukken tot een geheel worden gesmeed en gezamenlijk worden gespeeld. Aan het einde van de dag zullen deze stukken ten gehore worden gebracht voor belangstellenden, die vanaf 16.15 uur van harte welkom zijn. De toegang hiervoor is gratis.

Deelname aan deze dag is voor leden van een van de vier verenigingen en voor publiek gratis. Voor de overige deelnemers geldt een bijdrage in de kosten van 5 euro, inclusief koffie/thee en lunch. Aanvang van deze dag is 10:00 uur en de sluiting zal zijn rond de klok van 17.00 uur.

Geïnteresseerden uit de gemeente Heumen, met enkele jaren speelervaring, kunnen zich aanmelden tot 10 maart door een e-mail onder vermelding van: naam, adres en instrument.

Download de flyer.

Terug naar Nieuws